If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV
---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:00 ----------
.....И ангренажни колела на коляновия вал, ремъчна шайба на коляновия вал, шайба на водната помпа, планка и втулка на алтернатора, маховик, заден капак на мотора с датчик на Хол на него, друго делко, събирател на вакуми, по-дълги кабели на свещите и още един куп дреболл, които ми обягват в момента....
Згреши нещо поне веднъж, та да те ощастливиме и ние!
Ма направо си отвратителен!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
така малко по темата от днес вече имаме читав комплект бутала с биели колянов вал за по сигурно ще бъде шлаифан на 2-ри ремонт че има мн малки но има забележки,с две думи готови да се напредва,блока с вала отиват при шлайфист,блока ще се шлайфа и после ризи неможах да намеря бутала 1-ви ремонт,главите отиват за лег хостинг и измиване и препасване,засега тва след тея операции (дано станат по-бързо) вече се насочваме към завършващата част...
Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
продавам 33 1.7 ie4x4 sport vagon pinifarina 500\600 лева няма генерация мотора мърка има за кърпене гр.Елин Пелин област Софийска тел 0898840709 иначе заминава в моргата не ми се занимава да я правя
продавам 33 1.7 ie4x4 sport vagon pinifarina 500\600 лева няма генерация мотора мърка има за кърпене гр.Елин Пелин област Софийска тел 0898840709 иначе заминава в моргата не ми се занимава да я правя
Това старши алфист, да го махнеш на ника си и старши нека си седи, ама алфист го замени със СКРАПАДЖИЯ!
Кога ще се излекуваш, бе!
Малоумниците не свършваме
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment